1st grade homework sheets college admission essay online uf professional phd resume dissertation writing service malaysia assignment mba application essay services georgetown university school of foreign service essay dr amanda sturgill masters thesis cornell university

Koniec roku to czas podsumowań, również w naszym Projekcie. Przekazujemy relację z działań, które wydarzyły się podczas realizacji Projektu w tym miesiącu. W grudniu zakończyliśmy realizację dwóch praktyk zagranicznych - w Grecji i w Niemczech. Relacje z tych wyjazdów znajdują się w pod adresem
w załączeniu.

załącznik 1

załącznik 2

załącznik 3

załącznik 4

załącznik 5

RELACJA Z PRAKTYK ZAWODOWYCH

Projekt "Europejski Program Doskonalenia Nauczycieli Branży HoReCa" jest w połowie swojej realizacji. Zachęcamy do zapoznania się z relacjami z dotychczas zrealizowanych praktyk zagranicznych uczestników i uczestniczek.

 

Praktyki zawodowe I

Praktyki zawodowe II

Praktyki zawodowe III

relacja 1

relacja 2

relacja 3

Diagnoza początkowa wiedzy i umiejętności Nauczycieli

Z przyjemnością informuję, że dla Uczestniczek uczących w  Naszej Szkole zakończył się I etap projektu „Europejski Program Doskonalenia Nauczycieli Branży HoReCa” – Diagnoza początkowa wiedzy i umiejętności Nauczycieli. Podczas trwających 2 dni zjazdów Ekspert kulinarny, Ekspert dydaktyczny i Specjalista ds. monitoringu i ewaluacji p. Justyna Pokorska-Kawa i p. Ewa Wicher przeprowadziły szereg badań weryfikujących wiedzę teoretyczną i praktyczną Uczestników projektu z zakresu aktualnej sztuki kulinarnej, obsługi klienta i dydaktyki.


Do góry Projekt JXstudio.pl