Koniec roku to czas podsumowań, również w naszym Projekcie. Przekazujemy relację z działań, które wydarzyły się podczas realizacji Projektu w tym miesiącu. W grudniu zakończyliśmy realizację dwóch praktyk zagranicznych - w Grecji i w Niemczech. Relacje z tych wyjazdów znajdują się w pod adresem
w załączeniu.

załącznik 1

załącznik 2

załącznik 3

załącznik 4

załącznik 5

RELACJA Z PRAKTYK ZAWODOWYCH

Projekt "Europejski Program Doskonalenia Nauczycieli Branży HoReCa" jest w połowie swojej realizacji. Zachęcamy do zapoznania się z relacjami z dotychczas zrealizowanych praktyk zagranicznych uczestników i uczestniczek.

 

Praktyki zawodowe I

Praktyki zawodowe II

Praktyki zawodowe III

relacja 1

relacja 2

relacja 3

Diagnoza początkowa wiedzy i umiejętności Nauczycieli

Z przyjemnością informuję, że dla Uczestniczek uczących w  Naszej Szkole zakończył się I etap projektu „Europejski Program Doskonalenia Nauczycieli Branży HoReCa” – Diagnoza początkowa wiedzy i umiejętności Nauczycieli. Podczas trwających 2 dni zjazdów Ekspert kulinarny, Ekspert dydaktyczny i Specjalista ds. monitoringu i ewaluacji p. Justyna Pokorska-Kawa i p. Ewa Wicher przeprowadziły szereg badań weryfikujących wiedzę teoretyczną i praktyczną Uczestników projektu z zakresu aktualnej sztuki kulinarnej, obsługi klienta i dydaktyki.


Do góry Projekt JXstudio.pl