








Koniec roku to czas podsumowań, również w naszym Projekcie. Przekazujemy relację z działań, które wydarzyły się podczas realizacji Projektu w tym miesiącu. W grudniu zakończyliśmy realizację dwóch praktyk zagranicznych - w Grecji i w Niemczech. Relacje z tych wyjazdów znajdują się w pod adresem
w załączeniu.
RELACJA Z PRAKTYK ZAWODOWYCH

Projekt "Europejski Program Doskonalenia Nauczycieli Branży HoReCa" jest w połowie swojej realizacji. Zachęcamy do zapoznania się z relacjami z dotychczas zrealizowanych praktyk zagranicznych uczestników i uczestniczek.
Diagnoza początkowa wiedzy i umiejętności Nauczycieli
Z przyjemnością informuję, że dla Uczestniczek uczących w Naszej Szkole zakończył się I etap projektu „Europejski Program Doskonalenia Nauczycieli Branży HoReCa” – Diagnoza początkowa wiedzy i umiejętności Nauczycieli. Podczas trwających 2 dni zjazdów Ekspert kulinarny, Ekspert dydaktyczny i Specjalista ds. monitoringu i ewaluacji p. Justyna Pokorska-Kawa i p. Ewa Wicher przeprowadziły szereg badań weryfikujących wiedzę teoretyczną i praktyczną Uczestników projektu z zakresu aktualnej sztuki kulinarnej, obsługi klienta i dydaktyki.